Bijna perfect

Met zijn team van professionals heeft Belgium Ocularists meer dan 30 jaar ervaring op de teller op het vlak van oogprothesen en sclera- of contactlenzen.

In die 30 jaar konden we onze techniek steeds verder verfijnen, waardoor we u vandaag hoogkwalitatieve prothesen en lenzen kunnen bieden met een uiterst natuurlijk resultaat. Met ons werk geven we uw gezicht zijn schoonheid en glimlach terug. De ocularist is als het ware de beeldhouwer van de blik die de patiënt zijn imago teruggeeft en hem het leven door een nieuw oog laat zien.

Sonkes Peintures 2

Handgeschilderd

Als echte ambachtslui worden al onze oogprothesen, scleralenzen en contactlenzen voor elke patiënt apart uitgevoerd. Een uiterst nauwkeurig proces om een identieke blik te reconstrueren die uniek is voor iedere patiënt.

Daarvoor gebruiken we een uitgebreid en gevarieerd kleurenpalet waarmee we de details van uw iris zo getrouw mogelijk kunnen reproduceren.

Troeven

Natuurlijk resultaat

Bij Belgium Ocularists is het onze passie u opnieuw een levendige blik te geven. Onze vaardigheden en professionaliteit stellen ons in staat om heel realistische oogprothesen en scleralenzen te produceren.

Nauwkeurigheid

Perfectionistisch als we zijn, streven we ernaar elk detail te reproduceren. Zo kunnen we uw oogprothese of vormstabiele scleralens zo getrouw mogelijk reproduceren ten opzichte van uw gezamenlijk oog om u uw levendige blik terug te geven.

Comfort

Onze oogprothesen worden op maat gemaakt op basis van een afdruk van de oogholte of het beschadigde oog. Zo garanderen we dat de oogprothese perfect in de oogholte past of de vormstabiele scleralens het beschadigde oog optimaal bedekt.

Transparantie

Al onze oogprothesen en vormstabiele scleralenzen worden in ons laboratorium gemaakt volgens de strengste technische en hygiënenormen.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak in een van onze praktijken of neem contact met ons op bij vragen.

  +32 475 41 06 57
  info@belgiumocularists.be

  alleen op afspraak
  Maandag tot vrijdag van 10u tot 18 uur.
  Zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.

  © 2023 Belgium Ocularists – TVA : BE 0708.888.371 | Gemaakt door: A2Com – Door deze site te bezoeken, aanvaardt u ons privacybeleid privacybeleid.
  Antwerpen

  Mechelsesteenweg 49
  2650 Edegem

  Bekkevoort

  Kamiel Dekelverstraat 5,
  3460 Bekkevoort

  Bilzen

  Tongeren , Tongersestraat ,106,
  3740 Bilzen

  Brussel

  Congresstraat 13
  1000 Brussel

  Charleroi

  Rue de Gozée 538
  6110 Montigny-le-Tilleul

  Gent

  Chrysantenstraat 21
  9820 Merelbeke

  Harelbeke

  Ballingenweg 20
  8530 Harelbeke

  Luik

  Rue de Spa 2
  4020 Luik

  Luik

  Boulevard de la Sauveniere 12
  4000 Luik

  Bergen

  Avenue Nicolas Copernic 4
  7000 Bergen

  Namen

  Avenue Albert 1er 48
  5000 Namen

  Namen

  Opening in januari 2025